Karma hjemsøker en uhøflig selger som ikke ville betjene en "fattig" kunde

Posted by Winston Winsloo on


James Walker, 21, anser seg som en enkel mann. Han har en vanlig jobb, en jevn kjæreste, og er en stor kjæreste av biler. Så da han bestemte seg for å gå til en bilforretning bare for å bla, kan du forstå hans sjokk når han ble sparket ut for å være "for dårlig". Men det som skjedde neste dag, vil gi deg målløs når han fikk den ultimate hevnen.

James fant seg selv på en lørdag morgen på et luksusbil showroom som han gjør en gang i måneden "bare for å se", sier han. James fortalte oss "Jeg elsker biler og så bare rundt. Jeg har en liten blogg der jeg skriver anmeldelser, og går til et annet showroom nå og da. Jeg forstyrrer ikke noen, ikke stille spørsmål eller be om en prøvekjøring. Jeg vet at jeg ikke har råd til disse bilene, så jeg lar selgerne snakke med faktiske kunder. "Men det er der det blir rotete ...

James sa: "Jeg tenkte på min egen virksomhet og en eldre selger kom opp til meg og uten å si hei spurte meg om jeg selv har råd til innskuddet på en av disse bilene. Kanskje han hadde en dårlig dag, men det er ingen unnskyldning. " Jeg var sjokkert, jeg visste ikke hva jeg skulle si. Det var da selgeren ringte over sikkerhet og fortalte ham at han ikke kjøper noe, han er sannsynligvis for dårlig, og begynte å le. Jeg ble fortalt å forlate og var ikke velkommen tilbake.

Men det er ikke slutten på historien ...
James forlot følelsen avskyet, irritert og sint, men visste at det ikke var noe han kunne gjøre. James fortalte oss: "Kjæresten min favorittfilm er Pretty Woman, jeg skulle ønske jeg kunne handle ut på scenen hvor jeg kan komme tilbake og sette en masse penger på bordet og kjøpe bilen".

Vel den kvelden James så på TV og så på en av disse antikvitetsprogrammene hvor folk tar sine gamle antikviteter inn for verdsettelse. Vel, det viser seg at en vare, en vase, ble verdsatt til $ 250 000, og var bare en av fem i verden. Men det er der det blir interessant.

Det viser seg at James hadde akkurat samme på hennes loft! Han husket å sette den opp der da han flyttet inn i sitt nye hus. Han tok det inn for en privat vurdering, og se og se det var ekte og verdt oppover på $ 200.000! Han satte det omgående på markedet, og det solgte for en hel del $ 327,000!

Det første han gjorde? Gå til en konkurrerende bilforretning og kjøpte en helt ny bil!

Vi med James det aller beste i fremtiden!

Fant du denne historien interessant? Sjekk ut vår butikk!Klikk her for å hente en av disse GI JOE 3" VINYL FIGURE SERIES 2 RANDOM FIGURE for deg selv!

Ikke glem å registrere deg for vårt nyhetsbrev!

Enter your email to receive newsletters!

* indicates required

Share this post← Older Post Newer Post →