Norsk dame tar en søt hevn på mannen sin som stakk av med bestevenninnen hennes …

Posted by Winston Winsloo on

Det er trolig ingen par som er innstilt på å skille seg i fremtiden når de gifter seg. Av den grunn kan mange skilsmisser bli rotete, traumatiske og dramatiske. Her valgte en svensk kvinne å ta saken i egne hender - ved å organisere en fotoseanse til ære for den fantastiske nye starten i livet som hennes skilsmisse var begynnelsen på.

Å feire en skilsmisse på denne måten må virkelig føles fryktelig for den andre parten i ligningen. Men for 35-årige Agnes Johansson fra Gøteborg føltes det som den helt riktige måten å håndtere sin utro ektemann på, som usmakelig nok hadde vært det med hennes søster.

Tre uker tidligere fikk Agnes et håndskrevet notat fra sin mann der det fremgikk at han ville forlate henne. Heldigvis viste det seg at timingen var helt perfekt.

Brevet, hennes svar og den påfølgende fotoseansen hvor hun lo og drakk en flaske vin mens hun så på at brudekjolen hennes brant opp, har blitt en viral video som har blitt delt og likt av titusener av mennesker rundt om i verden. I brevet fra mannen hennes som startet det hele stod det følgende:


Kjære Agnes,

Jeg skriver dette for å fortelle deg at jeg forlater deg.

Jeg har vært en god mann i 4 år, men jeg har ikke fått noe igjen for det.

De siste to ukene har vært et helvete. Sjefen din ringte meg for å fortelle meg at du hadde sagt opp, og det var siste dråpen.

I forrige uke kom du hjem og du la ikke engang merke til at jeg hadde klipt meg, lagt favorittmaten din og til og med hadde på meg splitter nytt undertøy.

Du spiste opp på 2 minutter, og gikk deretter til sengs og la deg etter at du hadde sett på TV en stund.

Du sier aldri at du elsker meg lenger og du vil ikke ha sex eller gjøre noe som en mann og en kone burde gjøre sammen. Enten er du utro, eller så elsker du meg ikke lenger. Det spiller ingen rolle! Jeg drar.

Din eksmann

PS. Ikke prøv å finne meg. Jeg og din SØSTER flytter til Stockholm sammen. Ha et fantastisk liv!

Since you’re here, sign up for our newsletter for a 20% discount code!

* indicates required

Share this post← Older Post Newer Post →